Nieuwe site

Gisteren was de kogel door de kerk. Ik kon niet mee. Het schip zeilt een andere kant uit en blijkbaar is er geen plek voor nog een matroos. Of is het “nog” geen plek? Ik weet het niet, ik zie of hoor het wel.

Mijn creativiteit om een nieuw schip te vinden wordt wel op de proef gesteld. Het is komkommertijd en veel schepen of bootjes zitten ‘op slot’ en hebben nog geen mogelijkheden voor nieuwe matrozen..

Is niet erg. Aan wal staan kan ook leuk zijn, mits je dat natuurlijk goed aanpakt.

Liever ga ik op een schip mee en laat ik daar de creativiteit op die manier de volle loop.

De meeste mensen zouden op dit moment in hun kollum een verzoek of roep om aandacht verwerken naar een nieuwe baan (tja mensen, we laten de metafoor even voor wat hij is). Maar ik doe dat niet, waarom niet? Omdat ik van mening ben dat een blog geen persoonlijke benadering is en er geen echte plaats is voor actie/reactie.

Houdt natuurlijk niet in, dat ik niet open sta voor een aanbod.

Spreuk van vandaag:
Overdaad wordt vervangen door eenvoud; binnenkort meer op deze nieuwe site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 5

Nieuwe site

Gisteren was de kogel door de kerk. Ik kon niet mee. Het schip zeilt een andere kant uit en blijkbaar is er geen plek voor nog een matroos. Of is het “nog” geen plek? Ik weet het niet, ik zie of hoor het wel.

Mijn creativiteit om een nieuw schip te vinden wordt wel op de proef gesteld. Het is komkommertijd en veel schepen of bootjes zitten ‘op slot’ en hebben nog geen mogelijkheden voor nieuwe matrozen..

Is niet erg. Aan wal staan kan ook leuk zijn, mits je dat natuurlijk goed aanpakt.

Liever ga ik op een schip mee en laat ik daar de creativiteit op die manier de volle loop.

De meeste mensen zouden op dit moment in hun kollum een verzoek of roep om aandacht verwerken naar een nieuwe baan (tja mensen, we laten de metafoor even voor wat hij is). Maar ik doe dat niet, waarom niet? Omdat ik van mening ben dat een blog geen persoonlijke benadering is en er geen echte plaats is voor actie/reactie.

Houdt natuurlijk niet in, dat ik niet open sta voor een aanbod.

Spreuk van vandaag:
Overdaad wordt vervangen door eenvoud; binnenkort meer op deze nieuwe site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 × = negenenveertig