Nieuwe site (deel 2)

Hèhè, eindelijk is het zover. Mijn nieuwe site is online. Met de diverse zaken probeer ik mijn eigen zeilschip (om maar verder te gaan met de woorden van mijn vorige kollum) in zee te laten varen. Natuurlijk hopende dat dit niet eindigt in een zinkend schip, maar een mooie afvaart en een rustige zeewind meekrijgt.

In de loop van de week nog even alles officieel rondmaken, maar ook dat gaat goedkomen.

Natuurlijk is het mijn eerste belang om gewoon een regulier zeilschip te vinden, waar ik vrolijk op mee mag zeilen. Mijn eigen zeilschip dient dan slechts als hobby en extra bootje, voor wanneer ik weer in roerige tijden kom. Ik zeg altijd “je kunt nooit weten, nee heb je, en ja kun je krijgen”. Of eigenlijk: “ja kun je kopen”; tegenwoordig althans…Ik heb diverse bootjes gezien die proberen met je mee te liften om er een extra grote zeil mee te krijgen, zodat de wind voor hun ook wat sneller gaat varen, maar nee, daar doe ik niet aan mee. Ik probeer het zeilschipje zelf te sturen. Dat is ook een kunst en lukt het niet, dan heb ik gewoon simpelweg pech!

Zoveel creatieve ideeën en gedachten dat ik simpelweg eigenlijk niet weet waar ik moet of kan beginnen, vandaar dat ik maar ergens in het midden ben begonnen, dichtbij datgene waar ik gewoon goed in ben 🙂

Ik zou zeggen: “Behouden vaart en tot straks!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = zeven