Het is zover . . .

Eindelijk is het zover.
Dat was het eigenlijk vorige week al, maar afgelopen donderdag heb ik mij in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en heb een nummer gekregen.

Eigenlijk ging dit heel eenvoudig. Men maakt een afspraak met de kamer van koophandel en download alvast wat formulieren via www.kvk.nl, zoals het inschrijvingsformulier en het formulier dat nodig is voor de belastingen.

Daarna gaat men naar de afspraak toe, het formulier wordt doorgelopen en in het nieuwe systeem ingevoerd, en het kvk-nummer, btw-nummer en dus het bedrijf is een feit!

En zo werd dus mijn bedrijf TjSmid een feit.

Misschien heeft u het al gelezen op mijn site www.tjsmid.nl, maar mijn bedrijf levert IT-diensten op het gebied van functioneel applicatiebeheer, helpdesk (coördineren, opzetten of ondersteunen) en daarnaast webdesign.

Nu hoor ik U denken “Webdesign, dat doet íedereen al! wat is de unieke factor”. Welnu, dit is – zoals ook mijn visite kaartje op de achterkant aangeeft – “eenvoud”. Want héél veel sites worden gemaakt met allerlei toeters en bellen erin en omheen, zonder echt te focussen op de functionaliteit en/of inhoud en kwaliteit van de producten of diensten welke een bedrijf (of desnoods een particulier) biedt. Ik ben ervan overtuigt dat er legio bedrijven zijn die wel een site willen, maar niet alle toestanden eromheen. Nee, gewoon een website zoals een website bedoeld is: informatievoorziening en meer niet!

Dus mocht u behoefte hebben aan
a. een eenvoudige site, waar al uw informatie voorziening in naar voren komt, zonder poespas, toeters en de bellen.
b. Of heeft u behoefte aan een tijdelijke helpdeskmedewerker, -coördinator,
c. Of heeft u behoefte aan een functioneel applicatiebeheerder en/of -ondersteuner,
d. Of heeft u behoefte aan een combinatie van a,b,c of b en c binnen een project

Schroom dan niet en neem contact op met mij via 06 – 526 39 359, kijk op mijn website voor mijn C.V. en volg mij op twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen × 5 =