’t(w)is wat

Nog even, dan ga ik met vakantie. Inmiddels op de site ook aangegeven dat ik op vakantie ga van 12 juli tot en met 30 juli. Intussen – na de start van TjSmid – enkele peilers uitgezet om te kijken of er opdrachten uit (kunnen) rollen. Het is leuk en interessant om je ergens bekend te maken en aan te kunnen geven waar je bedrijf voor staat. Via www.tjsmid.nl kun men dit natuurlijk bekijken, maar beter is het om een en ander mondeling toegelicht of uitgelegd te krijgen. Je hoort het hele verhaal.

Inmiddels ook mijn tarievenblad klaar, waarin ik met naam en toenaam de diverse rollen heb neergezet die ik kan vervullen inclusief het bijbehorende tarief.

Even in het kort:
Mijn uurtarieven zijn variërend tot 60 euro per uur (excl. BTW).
Voor het bouwen van een website geldt een fixed price.

Interesse?
Voor het opvragen van het tarievenblad kijk bij contact op op www.tjsmid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf − = 2