Weer terug

Al een paar weken terug van vakantie en weer volop bezig met het zoeken naar een opdrachtgever en/of werkgever. Hoe dan ook . . . in beide gevallen wil ik gewoon lekker doen wat ik leuk vindt!

Belangrijk daarbij vind ik dat ik mijn eigen zienswijze en initiatieven kan gebruiken zoals ik bij mijn vorige werkgevers ook heb kunnen gebruiken en dat ik dit kan en mag toepassen in de functie die ik op dat moment bekleed (of is het meer een rol binnen een functie? kun je meerdere rollen binnen één functie hebben? Ik geef toe dat kan een andere discussie zijn en dat is natuurlijk nu even niet het onderwerp van dit blogverhaal).

Misschien vraagt u zich af wat mijn zienswijze dan is? Deze zienswijze is altijd service- en klantgericht. Mijn idee is dat de klant áltijd tevreden moet zijn en áltijd moet kunnen vertrouwen op de persoon die hij of zij tegenover zich heeft. Daarnaast is het gestructureerd en nauwkeurig werken natuurlijk ook één van de eisen binnen mijn eigen zienswijze.

Leg ik de lat dan te hoog? Ik denk het niet, het zou eigenlijk een eerste vereiste zijn binnen de rollen die ik zou kunnen vervullen om een structuur nauwkeurig en klantgericht aan te kunnen brengen. (zie uiteraard mijn website www.tjsmid.nl voor meer informatie).

Voor wat betreft mijn activiteiten:
Inmiddels heb ik een (engels) gesprek achter de rug en heb ik een bericht gehad voor een vervolggesprek.

Binnenkort meer. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie × 6 =