Bedachtzaam

Zoals beloofd zou ik terugkomen op mijn (sollicitatie) activiteiten.
Ik heb na een conference call in het engels een vervolggesprek gehad. Dit gesprek was ook in het Engels en liep goed. Helaas kreeg ik bericht dat ik het niet was geworden.  Ik ben tweede geworden. Een jonger persoon met nagenoeg hetzelfde profiel is eerste geworden. Veel succes en plezier in je nieuwe functie!

Vorige week weer een leuk en interessant gesprek gehad voor een andere organisatie. Aankomende woensdag ook weer het vervolg gesprek bij die organisatie. De functie is volgens mij op mijn lijf geschreven en ligt helemaal in de lijn met wat ik deed en wat ik kan! Ik vind het spannend en ben uiteraard zeer benieuwd wat hieruit komt.

Ik houd U op de hoogte!

In de tussentijd ben ik mij al een aantal weken aan het bekwamen in projectmanagement op basis van Prince II. Niet om zelf een project te kunnen leiden (ahoewel dat natuurlijk een enorme uitdaging zou zijn), maar om er een gedegen kennis van te hebben. Dan kan ik, binnen projecten, analyseren in welke fase men zit en wat er voor nodig is om het project of die betreffende fase tot een goed einde te brengen.

Achtergronden bij methodieken vind ik zeer interessant en lees er dan ook graag over. Na deze zelfstudie pak ik ook weer de studie omtrent TMAP op. Deze studie behelst het structureren en organiseren van testscenario’s. 

Het mooie vind ik nu ik met deze zelfstudie bezig ben, is de herkenbaarheid bij het bestuderen van de boeken. Omdat ik zelf al gestructureerd werk en alles documenteer zie ik de stappen die ik zelf altijd nodig vond binnen bijvoorbeeld het opzetten van de helpdesk of het beheer van een applicatie terug in de methodieken! Neemt natuurlijk niet weg dat het geen kwaad kan de diversiteiten aan methodieken hierop te bestuderen (ITIL, TMap of TMap Next, PrinceII).

___________

Mochten er nog geïnteresseerden zijn in een eenvoudige website of in andere mogelijkheden die door TjSmid geboden worden. Kijk dan nog even op https://www.tjsmid.nl en neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie − = 1