Even voorstellen

Ik ben Tjip Smid en woon in Hengelo (ov). Ik ben getrouwd en heb een lieve dochter. Zelf ben ik in Rotterdam opgegroeid en op mijn 26ste jaar naar het rustige Hengelo verhuisd.

TjSmid.nl heb ik opgezet omdat ik ervan overtuigd ben dat er veel bedrijven zijn die wel bepaalde ICT beheer of helpdesk diensten nodig hebben, maar niet altijd het geschikte personeel hiervoor kunnen vinden of in huis hebben.
Vanwege mijn, meer dan 10 jaar, werkervaring weet ik dat opdrachtgevers het prettig vinden wanneer zaken als een ICT helpdesk, documentaties of instructies op de juiste manier, met de juiste drive en de juiste nauwkeurigheid en structuur worden opgezet.

Voornamelijk de doelstelling in ogenschouw gehouden wordt dat de klant
voorop staat

Al deze kwaliteiten en eigenschappen op het gebied van ICT behoren tot mijn
ervaringspakket en sta dan ook graag voor u klaar om ook bij uw organisatie deze diensten goed neer te zetten en uw zorgen rondom ICT-beheer weg te nemen.

Hiervoor heb ik dan ook de SLE-methode ontwikkeld. Kijk voor een beschrijving en contactopname op de website van TjSmid.

Tot uw dienst!

Met groet,

Tjip Smid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− een = 3