OSIRIS | ondersteuning

Enkele weken terug werd ik gebeld door de Universiteit Twente of ik belangstelling had om voor hun werkzaamheden uit te voeren. In eerste instantie zou het gaan om een aantal maanden te gaan roosteren. Hier had ik wel oren naar, zeker gezien het feit dat ik helaas nog geen vast werk heb leek het mij een mooie taak om het werk aan te pakken zodat ik in ieder geval weer actief kon zijn in het “bedrijfsleven”, om zo maar even te zeggen. Het zou wel niet de baan worden die ik voor ogen had, maar voor een paar maanden leek het mij ontzettend interessant om te doen.

Immers; hoe breder inzetbaar, hoe meer kanten je op kunt.

Een week later had ik een afspraak en bleek dat de plannen inmiddels alweer gewijzigd waren. De functie van roosteren hadden ze intern op kunnen lossen. Maar binnen een andere faculteit is het nodig dat er iemand komt die binnen OSIRIS – en misschien ook binnen de faculteit? – orde op zaken komt stellen, of eigenlijk komt structureren.

Dus vanaf 17 november 2010 is het zover, ga ik een mooi aantal maanden tegemoet bij een instelling waar ik voor mijn vorige werkgever www.omix.nl al eens aan de slag bent geweest.

Mocht u mijn ondersteunende diensten willen gebruiken, kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met mij via www.tjsmid.nl of 06 – 526 39 359.

Voor alsnog ben ik vanaf maart 2011 weer beschikbaar voor de ondersteunende diensten.

Graag hoor of zie ik u dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 1 = acht