OSIRIS | UT

In eerste instantie – zie mijn vorige blog – zou ik voor drie maanden bij de UT Twente gaan beginnen. Echter na een andere – vaste – baan aangeboden gekregen en geaccepteerd te hebben, heb ik twee dagen binnen het bedrijf gewerkt en ben ik erachter gekomen dat de werkzaamheden niet volgens mijn verwachtingen zouden worden.

Daarna heb ik de UT weer benaderd met het vraagstuk of de tijdelijke werkplek opgevuld was. Deze werkplek was in eerste instantie voor mij gereserveerd – contract was al ondertekend – maar had wellicht op dat moment al gevuld zou kunnen zijn door iemand anders.
Gelukkig was dit nog niet het geval.

Nu ben ik in de tussentijd alweer een week met veel plezier aan het werk bij UT te Enschede.

Binnen één van de faculteiten zorg ik ervoor dat het aangeboden curriculum in een juiste wijze gegoten wordt binnen het studievolgsysteem OSIRIS.  Dit pakket is al enkele jaren binnen de UT aanwezig en goed geïmplementeerd.

Echter binnen één van de faculteiten is een vraagstuk gekomen om een en ander gestructureerd binnen de administratie van de faculteit neer te zetten. In eerste instantie voor twee opleidingen, maar zal later ook uitgebreid worden middels een gestructureerde controleslag naar een aantal andere opleidingen. Daarover in een andere blog meer…

Voor alsnog een mooie tijdelijke baan, waar ik met heel veel plezier naar toe ga!

Daarnaast ben ik uiteraard nog steeds bezig met het bouwen van websites.

Inmiddels is de actie voor de gratis websites afgelopen – zie [ACTIE] – en heb ik een aantal bedrijven gevonden die hun site willen laten maken door mij en tot nog toe met positieve reacties op de conceptuele versies. Vooruitzichten zijn goed, planning voor het bouwen van de websites is tot en met Maart.

Heeft u – ondanks de beëinding van de actie – toch behoefte in een website, kunt u altijd contact opnemen. Voor informatie zie mijn website www.tjsmid.nl, voor mijn portfolio moet u nog even geduld hebben; deze wordt geplaatst op een afzonderlijke site die nu nog voorzien is van diverse testjes.

Contact opnemen kan overigens ook via mijn twitter account!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 + = vijf