Nieuw jaar, nieuwe kansen

Nieuwjaar

Allereerst, zoals het een goed man betaamd, wens ik u vanaf mijn stoel een goed, gestructureerd en mooi 2011 toe. Hopelijk een jaar waarin diverse tijen mogen keren en diverse stormen mogen afzwakken of wellicht helemaal mogen gaan liggen, waardoor uw boot, schip of jacht in een rustig vaarwater komt

OSIRIS bij de UTwente

Inmiddels ben ik al ruim een maand aan het werk om de mij toebedeelde opleidingen te structureren binnen OSIRIS, hét studievolgsysteem voor het hoger onderwijs en de universiteiten.

Dit structureren gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Omdat er een aantal zaken al niet goed in OSIRIS stonden moesten deze rechtgezet worden.

Ondertussen heb ik het zover voor elkaar dat ik rond de tafel moet zitten met de studieadviseur en/of onderwijskundige om de studenten, waar, binnen OSIRIS, nog problemen mee zijn, te bespreken en uiteindelijk recht te kunnen trekken.

Dat gaat in de loop van deze week gebeuren. Gezien dit alles lig ik voor op schema. Planning was drie maanden, maar nu heb ik na 1 maand al de gegevens – op wat uitzondering na – goed rechtgetrokken binnen OSIRIS.

Daarnaast zo her en der nog wat adviezen uitgebracht over het gebruik van, en gebruik met OSIRIS.

Al met al een vruchtbaar en zeker interessante klus.

En verder?

Verder ben ik nog bezig mijn portfolio voor mijn website uit te breiden. Met een aantal opdrachtgevers heb ik goede afspraken kunnen maken over een website die naar hun behoefte voldoet. Deze ontspannen inspanningen zullen binnen niet al te lange termijn één voor één op mijn portfolio site zichtbaar komen.

Daarnaast:

Ik ben bezig met een nieuw product. Eigenlijk meerdere, maar omdat ik van één ding tegelijk hou, richt ik mij als eerste hierop. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik dit ‘product’ wil gaan aanbieden. Maar ik kom daar vast en zeker wel uit.

Het nieuwe product heeft in ieder geval niets met websites te maken en het heeft ook niets met ICT gerelateerde zaken te maken.

Houdt u simpelweg deze site en mijn andere site www.tjsmid.nl in de gaten.

Binnenkort meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 3