Nieuw Werk, Nieuwe Hectiek

1 februari mocht ik voor het eerst naar mijn nieuwe werk www.catalpa.nl en beginnen aan de functie als applicatiebeheerder. Eindelijk een baan waarin ik weer lekker aan een hectische functie en rol mag beginnen.

Het tij is gekeerd! Althans, dat hoop ik met alle vezels in mijn lijf natuurlijk.

Tot nu toe bevalt het goed en is het een baan met een leuk vooruitzicht en spannende, uitdagende puzzels en activiteiten.

De nieuw ingestelde servicedesk is het paradepaardje voor Catalpa Services. Hier komen alle vragen van de klanten binnen. Dit kan varieren van vraagstukken over het kinderopvangsysteem Kocon, het ERP pakket Afas, of diverse netwerk/systeembeheer gerelateerde vragen. Maar ook vragen over facturen, inlogaccounts, nieuwe medewerkers zijn onderdeel van de dag.

Al met al een hectische omgeving, die servicedesk. Als applicatiebeheerders zijn een aantal collega’s en ik de backoffice, of – zo zou je het ook kunnen zien – derde lijn voor de servicedesk. Wij behandelen de incidenten waar ze “beneden”  niet meer uitkomen.

Zelf richt ik mij als applicatiebeheerder op het ERP Pakket Afas en het kindregistratiesysteem Kocon. Voornamelijk het laatste pakket vind ik fantastisch om mee bezig te zijn. Binnen mijn vorige werk bij www.omix.nl heb ik mij eveneens bezig gehouden met een kindregistratiesysteem www.plankids.nl. Dit pakket was (nog) niet zo uitgebreid en het pakket Kocon bestaat uit diverse mogelijkheden, inrichtingen en modules. Al met al een flinke uitdaging om te leren kennen. Dit geldt overigens ook voor het ERP pakket Afas www.afas.nl. Ook dit ERP pakket biedt zo gigantisch veel mogelijkheden dat er diverse oplossingen voor diverse problemen zijn.

En als applicatiebeheerder is het ontzettend leuk om al die vraagstukken, die puzzels, op je te nemen, te behandelen en te beantwoorden.

Op dit moment zijn we (ServiceDesk en Backoffice) gigantisch druk om een en ander aan binnengekomen cases af te handelen. En ik mag wel zeggen dat dit nu als een trein gaat!

En wat betreft het webdesign?
Staat momenteel door de hectische werkzaamheden even op een laag pitje vanwege de hectiek bij mijn nieuwe baan.

Om even een indruk te geven van wat ik onlangs opgeleverd heb: www.marketingme.nl (inhoud verzorgt door opdrachtgever, technisch gerealiseerd door TjSmid.nl) .

Kijk ook eens op http://creatief.tjsmid.nl voor mijn portfolio en op mijn website www.tjsmid.nl voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven − = 1