Afsluiting Periode

Nog een paar weken en dan heb ik vakantie. Dat is niet zomaar vakantie. Nee, het is een afsluiting van een periode. Een periode waar ik met heel veel plezier op terug kan kijken. Om en nabij de twee jaar heb ik gewerkt voor het mooie bedrijf Estro Services. (Voorheen Catalpa Services). Vanaf september ga ik bij een andere organisatie werken (MKG).

Bij Estro Services heb ik de functierol Applicatiebeheerder bekleed, bij MKG ga ik de functierol (Senior) Support Medewerker bekleden.

Van de mensen die het weten hebben er een aantal gevraagd hoe ik tot dit besluit gekomen ben.
Één ding is zeker. Het was niet makkelijk, ik heb namelijk altijd met heel veel plezier voor Estro Services gewerkt en heb er goed over nagedacht wat ik zou gaan doen.

Een aantal maanden terug ben ik via linkedin benaderd door mijn toekomstige werkgever met de vraag of ik eens wilde komen praten. Even voor de sceptice onder ons; Social Media kan dus echt werken!
Ik ben er een aantal keren op gesprek geweest met een positief resultaat. Waardoor ik dus in september bij deze club ga werken.

MKG biedt ERP software gericht op de metaalbranche. Dit is geen onbekende sector voor mij. Voordat ik bij Estro Services begon en zelfs nog voordat ik bij de werkgever daarvoor begon (Omix), heb ik reeds gewerkt voor een softwareleverancier dat ERP software levert gericht op de metaalbranche.

Het leuke ervan is dat ik begrepen heb dat mijn naam nog steeds ‘rondzingt’  bij gebruikers/klanten en dat is wel zo leuk om te horen.

Vanaf deze plek wens ik de mensen van de Estro Groep, Estro Services, Estro Educatie, Estro Kinderopvang (alle labels opnoemen wordt wat veel 🙂 ) alvast een hele fijne vakantie toe, en voor de mensen die ik niet meer spreek wellicht tot ziens en heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 2 = vier