Universiteit Utrecht

202
Creativiteit bij Functioneel beheer

Al een flink aantal weken ben ik bezig met mijn opdracht tot functioneel beheer bij de Universiteit Utrecht. Een leuke opdracht met leuke collega’s.

Voor de ELO omgeving Blackboard verzorgen een aantal functioneel beheerders de ondersteuning naar de (gedelegeerd) beheerders van de faculteiten toe. De gedelegeerd beheerders beantwoorden vaak de vraagstukken van de docenten en studenten over de applicatie. Wanneer zij echter geen oplossing kunnen aandragen of het wordt dermate complex dat dit niet meer gaat lukken, wordt er gebruik gemaakt van functioneel beheer. Deze kunnen het vervolgens verder onderzoeken en uitzoeken of, indien te complex, uitbesteden naar de support van Blackboard (Managed Hosting).

Op dit moment bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit de voorbereidingen voor het upgraden van de blackboard applicatie naar SP11.

Dit houdt in het testen van de (nieuwe)  functionaliteiten in combinatie met de werkwijzen zoals deze bij de universiteit van toepassing zijn. Met natuurlijk o.a. als uitgangspunt om te zorgen dat de gebruikers er, na de upgrade, geen last van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 × = zesendertig