Eens een keer niet digitaal

drieAltijd blog ik over digitale zaken. Maar nu heb ik eens iets dat niet digitaal te vangen is. Sindskort ben ik begonnen met het oprichten van een theatersport groep. Al enige tijd volg ik cursussen improvisatie, theatersport en (sinds kort) “Lied uit het niets”, dat ook een vorm van theatersport is. Dit vind ik zo ontzettend leuk dat D.R.I.E. is ontstaan (D.R.I.E. op facebook).

Wat is theatersport?

Ken je “De Lama’s” van BNN nog of de “Grote Improvisatie show” van RTL4? Deze shows zijn gericht op de basis games van theatersport. Games zoals “de Draaideur”, “De Slechtste…”, “De Dierenarts” zijn populair en worden vanzelfsprekend gebruikt bij deze groep.

Voor wie is D.R.I.E. bedoeld?

De Rek Is Eruit is bedoeld voor studenten/leerlingen die zich wat beter willen presenteren of meer uit hun comfortzone willen stappen in een ongedwongen, gezellige en plezierige sfeer. Gewoon gezellig samen theatersport games doen.

Of

Wil je als bedrijf, tijdens een teamuitje, in plaats van de standaard activiteiten eens een keer iets totaal anders doen, meld je dan aan voor een workshop van ongeveer 1 uur. Hiermee leer je zelfs beter samenwerken en elkaar op een hele andere manier kennen.

Motto:

“Niets is raar, alles is goed”

Contact:

Wil je naar aanleiding van deze blog meer informatie, mail dan naar drie@tjsmid.nl,
dan kan ik je ook vertellen hoe de naam “De Rek Is Eruit” ontstaan is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 8 = twaalf