En verder . . .

Het is inmiddels bijna April 2021. Om nu het kopje ‘vanaf de keukentafel – deel 3’ te gaan noemen leek mij een beetje overkill en niet relevant. Hoewel de realiteit natuurlijk nog steeds niet anders is. De versoepelingen lijken of leken in aantocht, maar zijn er (helaas) nog niet. Sommige bewegingen gaan wel richting het fysiek aanwezig zijn op locaties.

Universiteit Utrecht

Bij de Universiteit Utrecht, waar ik nog altijd met veel plezier diverse opdrachten uitvoer, hebben ze inmiddels de capaciteit van de mede door mij beheerde applicaties dusdanig opgeschroefd dat ik eigenlijk niet meer hoef bij te springen. Althans, in de echte uitvoerende werkzaamheden. Achter de schermen ben ik nog altijd bereikbaar voor vragen, advies, kennisopbouw en noem het maar op.

Zo langzamerhand mag ik mij gaan storten op iets nieuws! de MyUU App. De komende maanden ga ik mij richten op onder andere het functioneel beheer van deze app.

Daarnaast heb ik de coördinerende rol voor het in beheer nemen van een kleine, doch, belangrijke tool (pitch2peer) en zal ik ook ëen rol vervullen daar waar het gaat om API en LTI-koppelingen (FeedbackFruits) richting de bestaande ELO omgeving (blackboard).

En verder?

En verder ben ik op dit moment bezig met een opleiding tot (life) coach te volgen. Omdat ik vrij veel met collega’s “bijpraat” momenten heb en ik hun – waar ik kan – adviseer/begeleid bij bepaalde zaken (orde scheppen in de chaos, ook wel eens genoemd) vind ik het belangrijk dat ik dit op een juiste wijze aanpak. Middels het volgen van deze opleiding kan ik de juiste vragen stellen en op de juiste manier deze begeleiding bieden. Het begeleiden/coachen, bieden van een luisterend oor, deed ik al naar eigen inzicht en ook succesvol (aldus dank de collega’s 😊 ). Straks dus alleen nog maar meer en beter.

2 gedachten over “En verder . . .”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ acht = 16