Bijna 1 jaar later . .

. . Ik heb al een tijdje niet meer gepost. Een kleine update is daarom wel op z’n plaats.

Nog steeds zit ik bij de Universiteit Utrecht. Weliswaar op een andere plek als blackboard of remindo.

Begin oktober van vorig jaar ben ik begonnen met het ondersteunen van het functioneel beheer team rondom roosteren. Deze ondersteuning was (en is) nodig. Het team is zich aan het voorbereiden mbt de inrichting van de nieuwe applicatie TimeEdit voor het komend collegejaar..

Het reguliere beheer van de andere bij hun in beheer zijnde applicaties zou in het gedrang komen en dus is ze mij gevraagd hierin ondersteuning te bieden.

Voornamelijk richt het werk zich op het beheer van de MyUU app (ReadyEducation / StuComm app). Daarnaast de meest voorkomende zaken / vraagstukken die zich voordoen bij applicaties als ResourceBooker, MyTimeTable en Syllabus+.

Erg eneverend en leerzaam om ook eens de onderwijslogistieke kant te zien. Wat vppr vraagstukken daar spelen en hoe een en ander daar reilt en zeilt..

Dit doe ik voor drie dagen in de week. De andere twee dagen vervul ik mijn werkzaamheden – in rol als functioneel beheerder – bij de TU Delft. Daar ondersteun ik bij het digitaal toetsen, voor onder andere Ans, Grasple, Möbius en RPNow.

Daarnaast is het ontzettend leuk om een functioneel beheerder mijn kennis en ervaring bij te kunnen/mogen brengen.

1 gedachte over “Bijna 1 jaar later . .”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− een = 8