Nieuw jaar, nieuwe kansen (2)

Nieuwe baan
Via twitter heb ik al een berichtje de wereld in gestuurd. Per februari mag ik deel uitmaken van de kinderopvangorganisatie Catalpa Services. Als applicatiebeheerder wel te verstaan. Later meer over mijn nieuwe werkzaamheden.

Werk bij de UT
Nu zult u zich misschien afvragen hoe het dan zit met de werkzaamheden bij de UT (Universiteit Twente). Welnu, dat ligt minder gecompliceerd als het lijkt. De werkzaamheden die ik in eerste instantie zou verrichten, zoals het structureren van de opleidingsadministratie van de opleiding OnderWijsKunde en de bijbehorende Masteropleiding EST, heb ik inmiddels nagenoeg voltooid.

Jammer voor de faculteit waar ik nu nog werkzaam ben, want er ligt nog een behoorlijke kluif werk om eea nog meer gestructureerd te krijgen, maar natuurlijk wens ik ook vanuit hier mijn opvolg(st)er heel veel succes bij het vervolmaken van deze klus!

Webdesign
Op dit moment ben ik al ruim voorzien voor werkzaamheden voor het maken, ontwerpen en bedenken van leuke, mooie en goed werkende websites. Tot maart/april zit ik momenteel al helemaal vol. Echter natuurlijk bent u van harte welkom met uw opdracht wanneer u behoefte heeft om een website te laten maken voor een goed tarief.

Naast het maken van de website kan er ook een onderhoudscontract voor websites worden afgesloten.
Vraag naar de mogelijkheden!!?! www.tjsmid.nl of info@tjsmid.nl

ps…..wist u dat ik ook documentatie in allerlei vormen kan maken tegen redelijke tarieven? www.tjsmid.nl of info@tjsmid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


een × = 6